Treća Radionica + Prijave za učešće u novogodišnjoj predstavi

Dragi naši mališani i roditelji,

Sa jedne od radionica…

Približila nam se i treća po redu inkluzivna pozorišno-lutkarska radionica u okviru projekta “Na krilima mašte“.
Ovoga puta nalazimo se u Domu kulture, kao i na inicijalnoj radionici nakon predstave održane u Pozorištu mladih. Radionica će se održati u nedelju, 31. oktobra od 17 časova.

Predstava “Zlatokosa”

Ono što se razlikuje, jeste da od ove radionice počinjemo i sa ozbiljnim pripremama za novogodišnju predstavu koja je u planu. Iz tog razloga, želimo da popričamo sa svim učesnicima i učesnicama i čujemo ko je zainteresovan da se oproba i u glumačkim vodama i pridruži se našoj ljupkoj trupi.
Ideja je da sva zainteresovana deca krenu na dodatne glumačke radionice, na kojima će sa režiserima iz Teatrila imati priliku da uvežbavaju tekst i pokrete za novogodišnji performans koji nas očekuje 12. Decembra. Predstava će pored prijavljenih učesnika uključivati i decu obolelu od dečije i cerebralne paralize. Na ovaj način želimo da našim najmlađima približimo svest o postojanju drugačijih među njima samima, o njihovim mogućnostima, problemima i načinima učestvovanja u zajednici.

Ovom prilikom molimo roditelje da razgovaraju sa svojim mališanima o ovom lepom angažmanu i ohrabrujemo vas da se prijavite putem mejla office@sokolskidom.com kao i ranije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *